In deze groep worden de sportaquarellen ondergebracht.

uit 1997 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Utrecht/Vitesse

2005

Een spelmoment uit de voetbalwedstrijd FC Utrecht tegen Vitesse uit Arnhem. Confrontatie tussen mannen, clubs, steden en sponsers

Twente-Groningen

1999

Een impressie van een voetbalwedstrijd uit vervlogen tijden. Dit blijkt ook uit de sponsors ANOZ en OostNederland, ziektekosten verzekeraars die allang niet meer bestaan in die vorm. Confrontatie tussen voetballers, teams, steden en sponsors. Een kleurrijk beeld.

Ajaxboeren

1997

De broertjes De Boer in hun Ajaxtijd.

Heerenveen/Utrecht

2002

Een spelmoment uit een eredivisievoetbalwedstrijd tussen fc Utrecht en sc Heerenveen. Man tegen man, club tegen club, stad tegen stad en sponsor tegen sponsor. Sinds de middeleeuwen is er weinig vananderd.

Heerenveen/Feijenoord

2009

Een moment uit een voetbalwedstrijd.

Jaap Stam

2000

Een moment uit een wedstrijd van Jaap Stam, toen hij bij Manchester United in Engeland voetbalde.. De opgegeven maten zijn zonder de passepartout.  

Feijenoord-Ajax

2005

Een moment uit de voetbalwedstrijd tussen de clubs Feijenoord en Ajax. Een confrontatie ook tussen Rotterdam en Amsterdam en tussen de commerciele sponsors (een bank en een verzekeraar).

Feijenoord/PSV

2003

Een moment uit een voetbalwedstrijd.

Feijenoord/Ajax

2000

Een spelmoment uit een oude  voetbalwedstrijd.  Man tegen man, club tegen club, bank tegen verzekeraar, stad tegen stad. Strijd op allerlei fronten. 

Feijenoord/Ajax

2002

Een moment uit een voetbalwedstrijd.

AJAX/Feijenoord

2009

Een voetbalmoment.

AJAX/NAC

2001

De confrontatie tussen voetbalspelers, clubs en sponsors/eigenaren. Gezichten zijn niet belangrijk, benen, handen  en des te meer.

PSV/AJAX

2002

De confrontatie tussen de voerbalspelers, de clubs en tussen de machten op de achtergrond, Philips en ABNAMRO. De gezichten zijn niet belangrijk; benen, voeten en handen des te meer, net als de actie, krachtmeting en de spanning.

Schaatser

2000

In een grijs-blauwe wereld steekt de kleurige sportkleding van de schaatser fel af. Rood, wit en blauw, hoe kan het ook anders. De schaatser is een reklamezuil geworden. Verzekeren voor als je een scheve schaats rijdt.

Springbal

2006

Naar de bal springende voetballers van de Duitse Mannschaft. "Dan liever de lucht in" lijkt deze aquarel te zeggen.

Ned/Schot

2000

Een moment uit een voetbalwedstrijd. Handen en benen zijn belangrijk, hoofden niet.