Hieronder vallen oudere werken in andere technieken dan aquarel.

uit 1995 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Beatrix Regina I

2013

Een vijfkleuren linosnede. Het portret is in spiegelbeeld, omdat Beatrix het land regelmatig een spiegel voorhoudt. De lino is afgedrukt op pastelpapier, omdat het relief ervan een mooi resultaat geeft. Er zijn drie afdrukken in verschillende verf- en papierkleuren.   Prijs inclusief aluminium wissellijst.   

Gympies 2

2013

Een driekleurenlinosnede van twee gympies. De lino zit in een passepartout (50cm x 65 cm) en een aluminium Barth-lijst . Er zijn 6 afdrukken van de linoplaat in rode en blauwe gympies op verschillend gekleurd papier.

Voetballet 1

2013

Een zestienkleuren linosnede in een oplage van vier stuks, afgedrukt op verschillend gekleurd pastelpapier( grijzen en wit). Afgebeeld is een moment uit een wedstrijd tussen AJAX en PSV. In wissellijst zonder passepartout.

Heisei 1

2012

Een tienkleuren druk op basis van een portret van een 18e-eeuwse Japanse acteur. De oplage is vijf afdrukken op papier in de kleuren roodbuin, donkerbruin, bleekgeel.  Er zijn elf drukgangen toegepast.  Prijzen inclusief een houten Barthlijst.     

Heisei 2

2012

Een zeventienkleuren druk op basis van een portret van een 18e-eeuwse Japanse acteur. De oplage is zes afdrukken op papier in vijf kleuren (roodbuin, donkerbruin, grijs, cognac en rood).   Prijzen inclusief een licht houten Barth wissellijst.

Heisei 3

2012

Een dertienkleuren druk op basis van een portret van een 18e-eeuwse Japanse acteur. De oplage is vijf afdrukken op papier in de kleuren bruin, grijs, en okertinten.   Prijzen inclusief een aluminium Barthlijst. 

Heisei 4

2012

Een tienkleuren linosnede op basis van een portret van een 18e eeuwse Japanse acteur. De oplage is zes afdrukken op blauw, grijs en wit papier. Prijzen op basis van het werk inclusief een aluminium Barth-lijst

Heisei 5

2012

Een tienkleuren linosnede op basis van een portret van een 18e eeuwse Japanse acteur. De oplage is zeven exemplaren opgeel, oker en bruin papier. Prijzen op basis van het werk inclusief een houten Barth-wissellijst.

Heisei 6

2013

Een negenkleuren linosnede op basis van een portret van een 18e eeuwse Japanse acteur. De oplage is zeven exemplaren op blauw, paars en donkerbruin papier. Prijzen op basis van het werk inclusief een houten Barth-wissellijst 

Pumps

2012

Twee rode pumps en netkousen. De lino meet 36 cm x 43 cm en zit in een witte passepartout.De aluminiumlijst van 50 cm x 65 cm zit ook in de prijs. Het is nummer één van een serie van vijf rode schoenen. Ik heb ook nog twee zwarte schoenen gemaakt van de linoleumplaat.

Zwarte pumps 2

2012

Twee zwarte pumps en netkousen. De lino meet 33 cm x 44 cm en zit in een lichtblauwe passepartout.De aluminiumlijst van 50 cm x 65 cm zit ook in de prijs. Het is nummer één van een serie van twee zwarte schoenen. Ik heb ook nog vijf rode schoenen gemaakt van de linoleumplaat 

Vera 3.1

2011

Een zeskleuren linosnede van een koe. Deze afdruk is in grijs/zwart tinten, drie andere afdrukken zijn in bruintinten. De totale oplage is derhalve vier.

Vera 3.3

2011

Een zeskleuren linosnede van een koe. Deze afdruk is in bruintinten, net als twee andere afdrukken, zij het op steeds anders gekleurd papier.. Eén afdruk is in grijstinten. De totale oplage is dus vier.  De buitenmaat van het passepartout is 50 x65cm.

Wilma 3

2011

Een portret van een koe in een vierkleuren linosnede. De oplage is slechts 3 exemplaren. Het werk wordt geleverd in passepartout met een aluminium Barthlijst.

Marilyn Monroe

2001

Een tweekleuren (de derde kleur is van het papier) linosnede van Marilyn Monroe in de stijl van Andy Warhol. Duidelijk is de kleurstelling eigen keuze. Oplage was drie stuks. Wordt geleverd met aluminium lijst, zonder passepartout.

Flower-powergirl

1999

Een linosnede in warme kleuren van een mooi meisje uit de hippietijd . Zonder passepartout in een alumiumlijst. 

Gympies

1998

Een lino van gympies aan de voeten van een straatschoffie.

Roosje

1998

Een portet van een mysterieuze vrouw. Een linosnede in drie zachte kleuren, het papier geeft de vierde kleur, doet recht geeft een mooie dame. Maar wie is zij? De prijs is inclusief een aluminium lijst, zonder passepartout. 

Mysterie

1995

Een beeld van een wat droevig kijkende vrouw. De reden voor die blik blijft een mysterie.